Om oss

TOTALENTREPRENØR / BYGGINNREDNING / BRANNSIKRING

2tal AS: Mesterbedrift lokalisert på Industrihøyden 12 i Alta med 23 ansatte.

Vårt største fagfelt er som bygginnredningsentreprenør hvor vi har spesialisert oss på himlinger, kontorfronter, dører, spiler og innervegger og annet innvendig tømrerarbeid som underentreprenør og som totalentreprenør. Vi er en selvstendig aktør som forhandler og leverer produkter og løsninger fra en rekke leverandører.

Vi utfører også rehabilitering og ombygging av næringsbygg som totalentreprenør og har lang og bred erfaring fra en rekke ombyggingsprosjekter i Troms og Finnmark.

Vi er Finnmarks eneste leverandør av passiv brannsikring og har en stab av montører og faglige ledelse med mye erfaring og stor kompetanse på området. 2tal er medlem av Protecta kjeden som sikrer oss gode produkter, dokumenterte løsninger og et solid faglig nettverk innen brannsikring.

2tal er opptatte av rekruttering til bransjen og er derfor lærebedrift. Våre lærlinger er tilknyttet Neso Lærlingeskole.


Vi er Miljøfyrtårn


Hos 2tal er vi stolte av å kunne si at vi er Miljøfyrtårn-sertifisert. Dette betyr at vi tar vårt ansvar for miljøet på alvor, og at vi arbeider systematisk for å redusere vår påvirkning på naturen og omgivelsene.

Miljøfyrtårn-sertifiseringen er en anerkjent og ledende miljøsertifisering i Norge, som stiller strenge krav til bærekraft og miljøvennlige løsninger. For oss innebærer dette konkrete tiltak innen avfallshåndtering, energibruk, transport og innkjøp, samt kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser. Vi jobber daglig for å minimere vårt karbonavtrykk og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Som Miljøfyrtårn tar vi ansvar for å levere kvalitetsarbeid med minst mulig miljøpåvirkning. Når du velger 2tal, kan du være trygg på at prosjektet ditt blir utført med høyeste standarder, både for faglig utførelse og miljøhensyn.


Godkjenninger


Faktura adresse: Postboks 1189, 9504 Alta eller faktura@2-tal.no
E-faktura: org. nr. 955497643, ID/E-fakturaadresse: 9908:955497643
Foretaksnummer: 955497643


Personvernerklæring